Članovi

Centar Novih Tehnologija D.O.O.

Centar novih tehnologija je osnovan 2004. godine. Naša prvenstvena orijentacija je pružanje usluga u oblasti informacionih sistema i Web-a: od pomoći u izboru računarske opreme pa do izrade softvera i web prezentacija, registracija domena, hosting na vlastitim serverima, ugradnja alarmnih, protivpožarnih i sistema za video nadzor, servisiranje računara i sl. CNT je Silver Reseller Avast antivirus programa a takođe poseduje sopstveni brand tonera za laserske štampače, tzv, Tattoo toneri.


APC

Preduzeće APC osnovano je 1998. godine. Od 2003. godine osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja i ugradnja aluminijumske i PVC stolarije.
Kao prvi proizvođači građevinske stolarije ove vrste u rumskoj opštini, jasno smo definisali viziju poslovanja, koja se ogleda u maksimalnom zadovoljenju potreba svih naših kupaca. Od samog početka akcenat stavljamo pre svega na kvalitetan krajnji proizvod, izrađen prema najvišim postavljenim standardima. Iz tog razloga, svoje proizvode izrađujemo isključivo od uvoznih repromaterijala koji su potvrdu vrhunskog kvaliteta stekli na zahtevnom tržištu zapadne Evrope. U cilju sticanja i zadržavanja konkurentnih prednosti, pored navedenog, dosledno poštujemo dogovorene rokove, negujući korektan odnos prema kupcima i dobavljačima.
Poslovanje stalno unapređujemo uvođenjem savremenih mašina i alata u proizvodnju, usavršavanjem zaposlenih i uvođenjem novih serija profila za izradu građevinske stolarije vrhunskog kvaliteta. Ovako odabrana strategija nam je obezbedila da za kratko vreme postanemo napredno preduzeće sa zavidnim obimom proizvodnje.
Danas, preduzeće APC svoju proizvodno-prodajnu delatnost obavlja na oko 500 m2 poslovnog prostora i ima sopstvenu proizvodnju termoizolacionog stakla. Cilj nam je da u narednom periodu, na širem geografskom području, postanemo lider u proizvodnji građevinske stolarije od aluminijuma i PVC-a, budući da bi se naša prednost ogledala pre svega u atestiranom kvalitetu gotovih proizvoda, a potom i u impozantnom obimu proizvodnje.


WIZARD electronic

WIZARD electronic se bavi elektronikom i u okviru nje PROIZVODNJOM UVOZOM DISTRIBUCIJOM MONTAŽOM I SERVISOM širokog asortimana elektronske opreme u koju spada između ostalog:
RASVETA – LED i klasična, industrijska, ambijentalna, dekorativna, clubska, disco, koncertna i druge namene ,

OZVUČENJE industrijsko, ambijentalno, razglasno – clubovi, discoteke koncerti i slično,

Elektronski uređaji za upravljanje rasvetom i ozvučenjem, 100v sistemi, i još mnogo toga.t

Takodje WIZARD se bavi i REKLAMNOM opremom, SVETLEĆE REKLAME LED i druge,  LED EKRANI i DISPLEJI i slično, NEBESKI ŠARAČI za označavanje objekata i još mnogo toga.

Ukratko se može reći, AKO VAM POSAO ZAVISI OD SVETLA I ZVUKA, mi smo WIZARD vašeg USPEHA !


BE*TEX

BE*TEX je zanatska radnja koja se bavi proizvodnjom i veleprodajom konfekcije za decu i odrasle. Sa više od decenije iskustva u tekstilnoj industriji, uspešno odgovaramo na zahteve svojih kupaca u pogledu kvaliteta, rokova i kvantiteta. Vršimo sve usluge šivenja i štampe na tekstilu. Asortiman proizvoda obuhvata dečije, ženske i muške modele majica, dukseva, trenerki, pidžama, šorceva i drugih pamučnih odevnih artikala što možete pogledati u katalogu proizvoda. U bliskoj budućnosti planiramo proširenje proizvodnih kapaciteta. Trenutno imamo 22 zaposlena koji rade u dve smene. Konstantno ulaganje u proizvodnju, vrhunski dizajn i kvalitetni materijali koje koristimo pri izradi naših proizvoda garantuju zadovoljstvo našim klijentima. Konstantno ulaganje u proizvodnju, vrhunski dizajn i kvalitetni materijali koje koristimo pri izradi naših proizvoda garantuju zadovoljstvo našim klijentima.
Zanatska radnja BE*TEX Dušan Beić PR Ruma
Adresa: Vladimira Nazora bb, 22400 Ruma
Tel: 022/474-947
e-mail: office@betex.co.rs
www.betex.co.rs


“MREŽA”

“MREŽA” – zanatska radnja domaće radinosti
Zanatska radnja domaće radinosti “Mreža” osnovana je 2002. godine. Isključivo se bavi ručnom izradom pletenih mreža. U ponudi imamo mreže za sport, igraonice, zaštitne mreže I mreže za rekreaciju.
Vršimo I montaže svih mreža po dogovoru sa klijentima.
Takođe izređujemo makrame zavese, heklane zavese I stolnjake. U stanju smo da izađemo u susret svim specifičnim zahtevima klijenata, a referenc lista je dokaz naše uspešnosti u ovom poslu. Ukoliko ste zainteresovani za naše proizvode I usluge slobodno nas kontaktirajte.
Franje Kluza 15
22400 Ruma
e-mail: office@mreze.rs
www.mreze.rs

Sigma AZ DOO


Naš tim svakodnevno predano radi na pripremi, proizvodnji i distribuciji proizvoda. Cilj nam je proizvodnja visokokvalitetnih proizvoda koji na najbolji način mogu zadovoljiti potrebe potrošača. Naše preduzeće ima stalnu tendenciju poboljšanja kvaliteta sopstvenih proizvoda i zato ne čudi činjenica da pored redovnog snabdevanja velikih trgovinskih lanaca, imamo i dugogodišnje iskustvo u snabdevanju predškolskih ustanova, studentskih centara, bolnica, gerontoloških centara. Upravo iz tih razloga pored standarda HACCP, 2010. godine uveli smo i međunarodni standard za hranu IFS.
Preduzeće SIGMA-AZ uslužno radi robne marke za pojedine kupce kao što su: METRO cash & carry Srbija, Frattelo BiH, Mesna industrija Braća Pivac Hrvatska.